0877 91 11 00
Работно време - понеделник до петък от 9.00 ч. до 19.00 ч
почивни дни - събота и неделя

 
 
0

Топ Продукт


Стол MIKADO CARP FINE LINE / IS14-RC008 до 130 кг

ИЗЧЕРПАН

Палатка / Шатра MIKADO BLOCK DOME - 230 x 215 x 190 см

545.99 лв.

 

Монофилно влакно Mikado Dream Line - ново ниво в риболова Част 2Match - класическа версия на влакно за риболов с мачова въдица на плувка или с болонезе (въдица за риболов на река).  Подходящо за замятане на големи дистанции. Влакното се откроява със значителна мекота, ниско разтягане и тегло - улесняващо потъването на по-дълъг участък от линията. Липсата на памет и високата здравина са друга отличителна черта на това влакно предназначено и за професионални риболовци.

Carp - съчетание на впечатляваща устойчивост на износване със здравина. Знаем колко трудни са условията на местата, където се ловят рекордно големи шарани. Падналите дървета и потопените корени са често срещано явление, затова при този вид влакно е заложено най-вече на здравината. За да се постигне перфектен продукт е използван материал, който да бъде едновременно устойчив и мек, но с минимум разтегливост. Така се постига рекорден кастинг на наистина големи дистанции, често достигащи над сто метра. Dream Line Carp се предлага в два цвята - традиционен - камуфлаж, който не се вижда под водата и флуоресцентен оранжев цвят - за риболов през нощта. Разфасовките са на шпули от 300, 600 и 1200 метра.

Ice – влакно предназначено за риболов през зимата и студените месеци, когато водоемите са замръзнали и ще ловите на лед. Специална мека линия, която запазва това си качество, дори когато е изложена на минусови температури. Притежава впечатляваща устойчивост на износване и здравина - незаменими по време на риболов на големи риби в ледена дупка с помощта на ултратънки размери.

Surf - перфектна линия за дънен риболов на големи дистанции, където силата в едно с мекотата, оказват значително влияние върху рекордният кастинг. Surf е устойчиво на солена вода влакно, предназначена за морски риболов. Ниското разтягане позволява да се постигне подходяща дистанция, като се гарантира едновременно бързо предаване на кълването до върха на въдицата.

Tapered Shock Leader - последното влакно от поредицата Dream Line. Ще ви е нужен шок лидер за да постигнете рекорден кастинг. Изработено с модерна технология, която позволява постигането на променлив диаметър. В резултат влакното е тънко в единия край, като така може да се направи малък възел свързващ шок лидера с основната линия и съответно става все по-дебело и здраво към другия край, който е изложен на голямо натоварване по време на замятане. Това гарантира спокойно хвърляне на големи разстояния, дори и с по-големи тежести, без скъсване от шоковия удар в началото. Шпулата включва 10 парчета предварително направени шок лидери, всяко по 15 метра.

Това е пълната гама на серията влакна Dream Line, предлагани в каталога на Mikado за 2020 г. Перфектен продукт с отлични характеристики, който ще задоволи и най-взискателните риболовци. Проектиран и продължително тестван в реални условия от професионалистите на фирма Mikado.

Свързани продуктиВлакно MIKADO FLUOROCARBON PRIME 0,45 мм / 30 м
Влакно MIKADO FLUOROCARBON PRIME 0,45 мм / 30 м

ИЗЧЕРПАН

Влакно MIKADO TERRITORY SHOCK LEADER / 055C
Влакно MIKADO TERRITORY SHOCK LEADER / 055C

16.50 лв.

Влакно MIKADO FLUOROCARBON JAWS / 50 м
Влакно MIKADO FLUOROCARBON JAWS / 50 м

12.90 лв.

Влакно MIKADO DINO ENERGY II / 150 м
Влакно MIKADO DINO ENERGY II / 150 м

4.00 лв.

Влакно MIKADO CAT TERRITORY FLUOROCARBON 20 м
Влакно MIKADO CAT TERRITORY FLUOROCARBON 20 м

19.40 лв.ИНФОРМАЦИЯ

Начало
За нас
Плащане и Доставка
Право на връщане
Правила и условия
Полезно
Контакти
КОНТАКТИ2024, ВСИЧКИ ПРАВА ЗАПАЗЕНИ.
ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ / УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ