0877 91 11 00
Работно време - понеделник до петък от 9.00 ч. до 19.00 ч
почивни дни - събота и неделя

 
 
0





Топ Продукт


Стойка шаранска MIKADO SECOND POD 3

74.38 лв.

Калъф за въдици твърд MIKADO / 3-GY STIFFED - 140 см ТРОЕН

ИЗЧЕРПАН





 

Политика за защита на личните данни



Уважаеми клиенти,
И нашият уеб сайт, както всички останали използва бисквитки - cookies.
Това са малки текстови файлове, които се запазват на вашето електронно устройство при посещение на уеб сайта ни.
Приемането за използване на бисквитки не е абсолютно необходимо за достъпването и разглеждането на нашите интернет страници. Съгласието Ви ни позволява да запомняме вашите дйствия и предпочитания при използване на услугите ни и по този начин да подобрим вашето сърфиране. Вие можете да изтриете или блокирате бисквитките (чрез настройки на вашият уеб браузър), но ако го направите е възможно определени функции на уеб сайта да не функционират правилно.
Уебсайта ползва тези бисквитки (cookies) единствено с цел по-добра функционалност за потребителя. С продължаване на сърфирането и кликване, на който и да е линк от тази страница Вие потвърждавате, че сте наясно с това.
За да направите поръчка при нас не е необходима регистрация.
Данните, които ще попълните във формуляра (име и фамилия, град, пощенски код, адрес за доставка, имейл и телефон) при поръчка ще са необходими за изпълнение на поръчката Ви. Ние ще предоставим тази информация на куриера с цел коректна и навременна доставка на пратката. Друг случай на използване на Ваши лични данни е при издаване на фактура. Ние сме задължени да осчетоводим издадената фактура и да я отразим в нашите счетоводни и данъчни регистри.
Също така, по реда на Българското законодателство, в случай на поискване от държавни органи (НАП, Комисията за защита на потребителите, Съд и други) ние сме длъжни да разкрием Ваши лични данни на тези публични органи.
Ваши лични данни не се предоставят никога, по никакъв начин на други фирми и физически лица.

Информация относно компетентния надзорен орган за защита на личните данни
Наименование: Комисия за защита на личните данни
Седалище и адрес на управление: гр. София 1592, бул. „Проф. Цветан Лазаров” № 2
Адрес за кореспонденция: гр. София 1592, бул. „Проф. Цветан Лазаров” № 2
Тел: 02 915 3 518
Интернет страница:
www.cpdp.bg

Информация относно компетентния надзорен орган за дейността на ВИ ЕМ КА ЕООД
Наименование:
Комисия за защита на потребителя /КЗП/ със следните координати:

Седалище и адрес на управление: гр. София, пл. Славейков N4 a, ет. 3, 4, 6
Адрес за кореспонденция: гр. София, пл. Славейков N4 a
тел: 0700 111 22

email: 
info@kzp.bg
Уебсайт: 
https://kzp.bg/kontakti







ИНФОРМАЦИЯ

Начало
За нас
Плащане и Доставка
Право на връщане
Правила и условия
Полезно
Контакти
КОНТАКТИ