(+359) 877 91 11 00  hotreel@gmail.com
ВИ ЕМ КА ЕООД, гр. Варна, бул. Осми приморски полк N 246 

 
0







Каталог 2020 на фирма ROBINSON - изтегли от тук - files/ROBINSON 2020.pdf  

Ката
лог 2020 на фирма MIKADO - изтегли от тук -
files/MIKADO 2020.rar 









 

Политика за защита на личните данни



Уважаеми клиенти,

и нашият уеб сайт, както всички останали, използва бисквитки - cookies.
Това са малки текстови файлове, които се запазват на вашето електронно устройство при посещение на уеб сайта ни.
Приемането за използване на бисквитки не е абсолютно необходимо за достъпването и разглеждането на нашите интернет страници. Съгласието Ви ни позволява да запомняме вашите дйствия и предпочитания при използване на услугите ни и по този начин да подобрим вашето сърфиране. Вие можете да изтриете или блокирате бисквитките (чрез настройки на вашият уеб браузър), но ако го направите е възможно определени функции на уеб сайта да не функционират правилно.
За да направите поръчка при нас не е необходима регистрация.
Данните, които ще попълните във формуляра (име и фамилия, град, пощенски код, адрес за доставка, имейл и телефон) при поръчка ще са необходими за изпълнение на поръчката Ви. Ние ще предоставим тази информация на куриера с цел коректна и навременна доставка на пратката. Друг случай на използване на Ваши лични данни е при издаване на фактура. Ние сме задължени да осчетоводим издадената фактура и да я отразим в нашите счетоводни и данъчни регистри.
Също така, по реда на Българското законодателство, в случай на поискване от държавни органи ( НАП, Комисията за защита на потребителите, Съд и други) ние сме длъжни да разкрием Ваши лични данни на тези публични органи.
Ваши лични данни не се предоставят никога, по никакъв начин на други фирми и физически лица.

Информация относно компетентния надзорен орган за защита на личните данни
Наименование: Комисия за защита на личните данни
Седалище и адрес на управление: гр. София 1592, бул. „Проф. Цветан Лазаров” № 2
Адрес за кореспонденция: гр. София 1592, бул. „Проф. Цветан Лазаров” № 2
Тел: 02 915 3 518
Интернет страница:
www.cpdp.bg

Информация относно компетентния надзорен орган за дейността на „ВИ ЕМ КА” ЕООД

Наименование: Комисия за защита на потребителя /КЗП/ със следните координати:
Седалище и адрес на управление: гр. София, пл. Славейков N4 a, ет. 3, 4, 6
Адрес за кореспонденция: гр. София, пл. Славейков N4 a
тел: 0700 111 22

email: 
info@kzp.bg
Уебсайт: 
https://kzp.bg/kontakti








ИНФОРМАЦИЯ

Начало
За нас
Плащане и Доставка
Право на връщане
Правила и условия
Полезно
Контакти
За магазини
КАТЕГОРИИ

Промоции и разпродажби
Аксесоари
Влакна
Куки
Въдици
Макари
Изкуствени примамки
Стръв, Захранки, Добавки
Кепове, Дръжки, Глави
Живарници
Кутии,Куфари и Кофи
Стойки, Колчета
Столове, Чадъри
Калъфи, Чанти, Сакове, Раници
Облекла, Шапки, Слънчеви Очила
Комплексни оферти / до - 15 %
КОНТАКТИ

ВИ ЕМ КА ЕООД
ЕИК 202930449
9000, гр.Варна
ж.к.Бриз, бул. Осми 
приморски полк 246
+359 877 911 100
+359 876 382 888
hotreel@gmail.com

Работно време:
Понеделник - Събота: 09:00 - 19.00 ч.
Неделя - почивен ден


2020, ВСИЧКИ ПРАВА ЗАПАЗЕНИ.
ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ / УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ