0





Топ Продукт


Влакно плетено MIKADO 8X OCTA BRAID FLUO 150 м

19.92 лв.  ПЦД: 29.80 лв. Препоръчителна цена на дребно.

Макара MIKADO SASORI 3005

26.68 лв.  ПЦД: 39.50 лв. Препоръчителна цена на дребно.





 

Политика за защита на личните данни



Уважаеми клиенти,
И нашият уеб сайт, както всички останали използва бисквитки - cookies.
Това са малки текстови файлове, които се запазват на вашето електронно устройство при посещение на уеб сайта ни.
Приемането за използване на бисквитки не е абсолютно необходимо за достъпването и разглеждането на нашите интернет страници. Съгласието Ви ни позволява да запомняме вашите дйствия и предпочитания при използване на услугите ни и по този начин да подобрим вашето сърфиране. Вие можете да изтриете или блокирате бисквитките (чрез настройки на вашият уеб браузър), но ако го направите е възможно определени функции на уеб сайта да не функционират правилно.
За да направите поръчка при нас не е необходима регистрация.
Данните, които ще попълните във формуляра (име и фамилия, град, пощенски код, адрес за доставка, имейл и телефон) при поръчка ще са необходими за изпълнение на поръчката Ви. Ние ще предоставим тази информация на куриера с цел коректна и навременна доставка на пратката. Друг случай на използване на Ваши лични данни е при издаване на фактура. Ние сме задължени да осчетоводим издадената фактура и да я отразим в нашите счетоводни и данъчни регистри.
Също така, по реда на Българското законодателство, в случай на поискване от държавни органи (НАП, Комисията за защита на потребителите, Съд и други) ние сме длъжни да разкрием Ваши лични данни на тези публични органи.
Ваши лични данни не се предоставят никога, по никакъв начин на други фирми и физически лица.

Информация относно компетентния надзорен орган за защита на личните данни
Наименование: Комисия за защита на личните данни
Седалище и адрес на управление: гр. София 1592, бул. „Проф. Цветан Лазаров” № 2
Адрес за кореспонденция: гр. София 1592, бул. „Проф. Цветан Лазаров” № 2
Тел: 02 915 3 518
Интернет страница:
www.cpdp.bg

Информация относно компетентния надзорен орган за дейността на ВИ ЕМ КА ЕООД
Наименование:
Комисия за защита на потребителя /КЗП/ със следните координати:

Седалище и адрес на управление: гр. София, пл. Славейков N4 a, ет. 3, 4, 6
Адрес за кореспонденция: гр. София, пл. Славейков N4 a
тел: 0700 111 22

email: 
info@kzp.bg
Уебсайт: 
https://kzp.bg/kontakti








ИНФОРМАЦИЯ

Начало
За нас
Плащане и Доставка
Право на връщане
Правила и условия
Полезно
Контакти
КОНТАКТИ