0877 91 11 00
Работно време - понеделник до петък от 9.00 ч. до 19.00 ч
почивни дни - събота и неделя

 
 
0

Топ Продукт


Стол MIKADO CARP FINE LINE / IS14-RC008 до 130 кг

149.36 лв.

Калъф за въдици мек MIKADO 203C / 160 см ТРОЕН

32.89 лв.

 

Плащане и доставкаУважаеми клиенти,

Доставка на стоки се извършва на цялата територия на Република България. Работим само с куриерска фирма Еконт Експрес.

ЦЕНА ЗА ДОСТАВКА - максимална стойност независимо от тегло и обем :

- Доставка до офис на Еконт – не повече от 6.50 лв.
- Доставка до адрес на клиента – не повече от 10 лв.

След завършване на поръчката ще получите имейл с потвърждение от нас. Ако нямате имейл (моля да проверите и папка спам) значи не сме получили поръчката ви.
Поръчки в електронен магазин ribolovni.bg и на електронната ни поща hotreel@gmail.com, можете да направите денонощно и целогодишно.
Срокът за доставка е от един до три работни дни. Стараем се поръчките да се изпълняват в деня на получването им. В събота и неделя, както и по време на официални празници, поръчки не се изпълняват.
Заплащането на стоките се осъществява само с наложен платеж при получаването на пратката от куриера. Всяка пратка е с опция преглед или преглед и тест в зависимост от продуктите. Преди да заплатите, задължително внимателно прегледайте пратката (външно) и стоките (вътре). В пакета ще откриете Стокова разписка с подробен опис на артикулите и единичната цена на всеки, както и общата сума за стоките. В случай на нарушена цялост на пакета или на стоката в него или несъответствие с поръчаното, Ви молим да се свържете с нас веднага от офиса на куриера и след това да отбележите констатираното в протокол пред куриера.
 


ИНФОРМАЦИЯ

Начало
За нас
Плащане и Доставка
Право на връщане
Правила и условия
Полезно
Контакти
КОНТАКТИ