0

Топ Продукт


Макара ROBINSON BIG MAMA 4008

ИЗЧЕРПАН

Стойка шаранска MIKADO STARTER POD 3

ИЗЧЕРПАН

 

Плащане и доставкаУважаеми клиенти,

Доставка на стоки се извършва на цялата територия на Република България. Работим само с куриерска фирма Еконт Експрес.

ЦЕНА ЗА ДОСТАВКА - максимална стойност:

- Доставка до офис на Еконт – не повече от 6.50 лв.
- Доставка до адрес на клиента – не повече от 10 лв.

След завършване на поръчката ще получите имейл с потвърждение от нас. Ние ще се свържем с Вас, за да потвърдите и да уточним детайлите на поръчката и доставката. В случай, че сте купували вече от нас ще изпълним поръчката без да Ви се обаждаме допълнително.
Поръчки в електронен магазин ribolovni.bg и на електронната ни поща hotreel@gmail.com, можете да направите денонощно и целогодишно.
Приемаме поръчки и на телефон - 0877 91 11 00 в работно време: Понеделник - Петък : 09.00 - 19.00 ч.
Срокът за доставка е от един до три работни дни, след получено потвърждение на поръчката от Вас. Стараем се поръчките да се изпълняват в деня на получването им, ако са регистрирани при нас до 16 часа. В по-натоварените дни е възможно забавяне за следващ ден. В събота и неделя, както и по време на официални празници, поръчки не се изпълняват.
Заплащането на стоките се осъществява с наложен платеж при получаването на пратката от куриера. Всяка пратка е с опция преглед или преглед и тест в зависимост от продуктите. Преди да заплатите, задължително внимателно прегледайте пратката (външно) и стоките (вътре). В случай на нарушена цялост на пакета или на стоката в него, Ви молим да се свържете с нас веднага и да отбележите констатираното в протокол пред куриера.
 


ИНФОРМАЦИЯ

Начало
За нас
Плащане и Доставка
Право на връщане
Правила и условия
Полезно
Контакти
КОНТАКТИ